De Gouden Zandlopers

2019

Amsterdam

De Awards

De Gouden Zandlopers, al 12 edities de prijs voor de advocatuur. Deze 13e editie hebben we de uitreiking verder vernieuwd en nog meer Awards toegevoegd. Wacht dus niet te lang en nomineer vandaag nog uw project, uw collega of uw kantoor!

Bekijk hieronder het overzicht van maar liefst tien awards. U kunt voor meerdere awards een nominatie inzenden en u kunt zowel een collega als uzelf nomineren. Geef de nominaties vóór 22 januari 2018 door en maak kans op een VrijMiBo voor 25 personen!


De jury Awards

 

Young Talent

Loopt er op uw kantoor een jonge collega – onder de dertig jaar – rond die we de komende jaren in de gaten moeten houden? Of bent u wellicht zelf dat jonge talent? Nomineer hem of haar dan voor de Gouden Zandloper voor YoungTalent 2018! Laat dit talent niet onopgemerkt voor iedereen en zend vandaag nog de nominatie in!

Het Young Talent 2018 voldoet aan de volgende eisen:

 • Is jonger dan 30 jaar
 • Levert een actieve bijdrage aan diverse projecten en cases
 • Heeft een visie op het vak en is zeer actief in het delen van deze visie

Om een nominatie in te zenden voor de Young Talent 2018 award dient u een motivatie in te dienen van max 500 woorden. In deze motivatie neemt u op wat deze persoon een echt talent maakt, en wat hem of haar in het vak onderscheidt van de rest.

Geef uw nominatie door


 

Best Dressed Lawyer

Is uw collega alle dagen van de week goedgekleed en altijd ‘dressed to impress’? Matchen de schoenen met de riem of de pumps bij de handtas? De Best Dressed Lawyer 2018 kenmerkt zich door een mooie kledingstijl, die niemand kan ontgaan. Kent u zo'n collega? Geef hem of haar dan op voor deze stijlvolle award.

De Best Dressed Lawyer 2018 voldoet aan de volgende eisen:

 • Ziet er in totaliteit fantastisch uit, van kapsel tot schoenen en accessoires
 • Is zowel onder werktijd als buiten werktijd altijd zeer verzorgd en stijlvol gekleed
 • Heeft een unieke kledingstijl die zijn of haar persoonlijkheid weerspiegeld

Voor de nominatie van Best Dressed Lawyer 2018 ontvangen wij naast een motivatie van max 250 woorden, ook bewijsmateriaal in de vorm van een aantal foto’s van uw goedgeklede collega op de werkvloer en buiten werktijd.

Geef uw nominatie door


 

Beste Marketing

Heeft uw kantoor in het afgelopen jaar een fantastisch marketingidee uitgerold? En is uw kantoor in staat om aan te tonen dat dit marketingidee echt heeft bijgedragen aan een groei van uw organisatie? Laat het ons weten en misschien wordt uw marketingidee één van de genomineerden voor de Beste Marketing 2018 award. Het maakt niet uit hoe groot of klein het marketingidee is. Een goed idee uitgevoerd op uw website, een televisiecampagne of een idee verstuurd per post? Alle ideeën zijn welkom.

De Beste Marketing 2018 voldoet aan de volgende eisen:

 • Het idee is ontwikkeld in 2016/2017
 • Het idee moet beoordeeld kunnen worden op strategie, uitvoering, creativiteit en effectiviteit

Voor het indienen van de Beste Marketing 2018 nominatie vragen we u een vragenlijst in te vullen, waarin onder andere gevraagd wordt naar het doel van de campagne en de resultaten. Tevens ontvangen we graag een aantal visuals uit de campagne ter ondersteuning van de vragenlijst.

Geef uw nominatie door


 

Beste Innovatie

Is uw advocatenkantoor in staat geweest om een groots en uitdagend innovatieproject te realiseren? Heeft deze innovatie uw kantoor echt op een hoog niveau gebracht, waar andere kantoren alleen nog maar van kunnen dromen? Meld uw innovatieproject vandaag nog aan voor de award Beste Innovatie 2018.

De Beste Innovatie 2018 voldoet aan de volgende eisen:

 • Is niet ouder dan twee jaar
 • Is een nieuw perspectief op een complex vraagstuk
 • Is geïmplementeerd of de implementatie is al van start (geen concept)
 • Is bedacht en ontwikkeld in Nederland

Om de nominatie voor de Beste Innovatie 2018 in te dienen, vragen we u een vragenlijst in te vullen. In deze lijst wordt u onder andere gevraagd naar de reden van de innovatie, de verbeteringen die deze innovatie uw kantoor heeft gebracht met daarbij de resultaten.

Geef uw nominatie door


 

Service award / Beste dienstverlening

Kent u een advocatenkantoor dat uitblinkt in haar dienstverlenging? Krijgt uw kantoor al  jaren hoge waarderingen van uw cliënten voor uw onderscheidende service? Vertel ons waarom uw cliëntbenadering zo speciaal is en zorg ervoor dat uw kantoor in aanmerking komt voor de award voor Service Award 2018!

De Service Award/Beste Dienstverlening 2018 voldoet aan de volgend eisen:

 • De dienstverlening is duidelijk ontworpen en bedacht vanuit de cliënt
 • De dienstverlening draait op het gevoel waarmee de cliënt naar buiten loopt
 • De dienstverlening levert een duidelijk bijdrage aan het verbeteren van de klantbeleving
 • De dienstverlening is in 2016/2017 geïmplementeerd

Door een vragenlijst in te vullen, kunt u uw nominatie voor de Service Award/Beste Dienstverlening 2018 bekend maken bij ons. U wordt onder andere gevraagd naar wat dit concept zo onderscheidend maakt en hoe het concept door u c.q. uw cliënten gewaardeerd wordt. Natuurlijk zijn we ook weg benieuwd naar de resultaten van deze sublieme service.

Geef uw nominatie door


 

Beste Infographic

Maakt uw organisatie gebruik van infographics in communicatie-uitingen naar uw cliënten en prospects? Het maakt niet uit of u de infographics nu binnenshuis laat maken door een ontwerper of het uitbesteedt. Wellicht maakt u ze wel met onlinetools op het internet. Ding vandaag nog mee naar de award voor Beste infographic 2018!

De Beste infographic 2018 voldoet aan de volgende eisen:

 • Is gemaakt en gepubliceerd in 2016/2017
 • Is door uw kantoor zelf gemaakt of uw kantoor is de opdrachtgever geweest

Wij ontvangen voor de nominatie van Beste infographic 2018 naast uw beste infographic ook een duidelijke onderbouwing van waarom juist deze infographic is ontwikkeld. Waarom is er gekozen voor deze opbouw en wat zijn de resultaten? Laat het ons weten!

Geef uw nominatie door


 

De Awards op basis van de Stand van de Advocatuur

 

De snelste groeier 2013 - 2018

Gemeten over de periode 2012-2017 is  wordt er bepaald wie de snelste groeier is. Voor deze prijs kan er niet worden genomineerd. De winnaar wordt bepaald op basis van de Stand van de Advocatuur.


 

M&A Advocaat

De M&A advocaat die de meeste deals behaald wint de Award M&A Advocaat. Voor deze prijs kan er niet worden genomineerd. De winnaar wordt bepaald op basis van de Stand van de Advocatuur.


 

M&A Kantoor

Het kantoor met de meeste M&A deals wint de M&A Award. Voor deze prijs kan er niet worden genomineerd. De winnaar wordt bepaald op basis van de Stand van de Advocatuur.