De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Nominatie Young Talent Award 2021

Wie is hét jonge juridische talent van Nederland? Dit kan een jonge advocaat of kandidaat-notaris zijn, maar ook een jurist bij de overheid, een docent op een hogeschool of universiteit of een paralegal in het bedrijfsleven. Als deze jurist zich met zijn of haar acties, inzet en initiatieven maar onderscheidt van leeftijdsgenoten. Wie heeft zulke uitzonderlijke prestaties in de juridische dienstverlening neergezet dat we nu al niet om hem of haar heen kunnen?

 

Om een nominatie in te dienen voor de Young Talent Award 2021 moet er een motivatie ingediend te worden. In deze motivatie moet duidelijk worden wat de genomineerde een talent maakt en wat hem/haar onderscheidt van de anderen.

Voorwaarden voor het nomineren voor de Young Talent Award 2021:

  • De te nomineren Young Talent is niet eerder genomineerd voor een Gouden Zandloper;
  • is op 4 november 2021 niet ouder dan 30 jaar;
  • is advocaat, paralegal, kandidaat-notaris, professional support lawyer, bedrijfsjurist, opleider, docent, juridisch medewerker, of anderszins werkzaam binnen het juridisch speelveld;
  • heeft een actieve bijdrage geleverd aan diverse projecten en cases;
  • heeft meer gedaan op het juridisch vlak dan wordt verwacht van iemand van zijn/haar leeftijd, ditgene is wat hem/haar onderscheid van leeftijdsgenoten in het juridische vak;
  • de genomineerde heeft een visie op het juridische vak en is actief in het delen daarvan.

 

Mocht u extra materiaal in willen zenden, stuurt u dit dan naar goudenzandlopers@sdu.nl o.v.v. GZL2021 Young Talent. Geef in de e-mail duidelijk de naam van de persoon die u heeft genomineerd aan.