De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Nominatie In-house Legal Team Award 2021

Welk legal team doet echt iets bijzonders binnen de organisatie, en heeft een innovatieve manier van werken geïntroduceerd die aantoonbaar het verschil maakt voor andere business-units? Voor deze nieuwe award zijn organisatie en jury op zoek naar het legal team (minimaal twee personen) dat in dit kader een geslaagde innovatie of project heeft geïntroduceerd, en het succes ervan kan aantonen met behulp van concrete voorbeelden. Zowel collega’s/teamleden als advocaten mogen een in-house legal team nomineren!

 

Om een nominatie in te dienen voor de In-house Legal Team Award 2021 vragen wij u een nominatieformulier in te vullen waarin onder andere gevraagd wordt om te motiveren waarom dit team de award verdient.  dient er door middel van onderstaand formulier een motivtatie ingediend te worden.

Voorwaarden voor de nomintatie voor de In-house Legal Team Award 2021:

  • Het te nomineren legal team bestaat uit minimaal 2 personen en is een in-house legal team;
  • het kan gaan om een in-house legal team zowel bij een profit als non-profit organisatie;
  • dit in-house legal team is met een innovatieve oplossing gekomen die concreet meerwaarde biedt aan verschillende stakeholders (bv. het eigen team, andere business units, de klant);
  • dit kan bijvoorbeeld zijn een andere manier van werken of een geslaagd project dat aan de hand van voorbeelden kan worden ondersteund;
  • het in-house legal team mag door iedereen (waaronder teamleden van het in-house team) worden genomineerd.

 

Mocht u extra materiaal in willen zenden, stuurt u dit dan naar goudenzandlopers@sdu.nl o.v.v. GZL2021 In-house Legal Team. Geef in de e-mail duidelijk de naam van het team dat u heeft genomineerd aan.