De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Nominatie Legal Counsel Award 2021

Langzaam maar zeker verschuift de rol van de moderne bedrijfsjurist binnen organisaties, van brandjes blussen naar meedenken op strategisch niveau. Steeds vaker zit de legal of general counsel aan de bestuurstafel om al in een vroeg stadium mogelijke juridische risico’s in de kiem te smoren. De Gouden Zandlopers-jury is dit jaar op zoek naar de legal counsel die deze vorm van risicomanagement tot in de puntjes beheerst. Wie weet er echt preventief te acteren binnen zijn of haar organisatie, met ook nog eens oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

 

Om een nominatie in te dienen voor de Legal Counsel Award 2021 moet er een motivatie ingediend te worden. In deze motivatie moet duidelijk worden waarom de genomineerde de Legal Counsel Award verdient op het gebied van risicomanagement en wat hem/haar onderscheidt van de anderen, bij voorkeur voorzien van referenties. Nominaties voor deze award mogen ook worden ingediend door een advocatenkantoor.

Voorwaarden voor het nomineren voor de Legal Counsel Award 2021:
  • De te nomineren Legal Counsel is niet eerder ingediend voor een Gouden Zandloper;
  • is > 2 jaar werkzaam als Legal Counsel;
  • heeft een actieve bijdrage geleverd aan diverse projecten en cases;
  • heeft een duidelijke visie op risicomanagement;
  • de genomineerde heeft een visie op het juridische vak en is actief in het delen daarvan.

Mocht u extra materiaal in willen zenden, stuurt u dit dan naar goudenzandlopers@sdu.nl o.v.v. GZL2021 Legal Counsel Award. Geef in de e-mail duidelijk de naam van de persoon die u heeft genomineerd aan.