De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Nominatie Oeuvre Award 2021

Werkt er bij u op kantoor iemand waar iedereen naar toe gaat voor advies? Is deze persoon al jaren het toonaangevende gezicht op zijn of haar vakgebied? Heeft deze persoon een duidelijke visie die het juridische landschap heeft gemaakt tot wat het vandaag de dag is? De Oeuvre Award van de Gouden Zandlopers is bestemd voor die doorgewinterde, veelzijdige advocaat of (bedrijfs)jurist met minstens twintig jaar ervaring, die een actieve bedrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het vak en hier een relevante visie op heeft. Vorig jaar werd de Oeuvre Award uitgereikt aan Lilian Gonçalves-Ho Kang You; het jaar ervoor aan Jaap Winter.

 

Om een nominatie in te dienen voor de Oeuvre Award 2021 moet er een motivatie ingediend te worden. In deze motivatie moet duidelijk worden waarom de genomineerde deze award verdient, wat de genomineerde heeft betekend voor het juridische vak en wat hem/haar onderscheidt van de anderen.

 

Voorwaarden voor het nomineren voor de Oeuvre Award 2021:
  • De ingezonden persoon heeft meer dan 20 jaar werkervaring in het juridisch werkveld;
  • heeft een actieve en inspirerende bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het juridische vak;
  • is in meerdere sectoren actief geweest;
  • heeft een voorbeeldfunctie;
  • heeft een visie op het juridische vak en is actief in het delen daarvan.

 

Mocht u extra materiaal in willen zenden, stuurt u dit dan naar goudenzandlopers@sdu.nl o.v.v. GZL2021 Oeuvre. Geef in de e-mail duidelijk de naam van de persoon die u heeft genomineerd aan.