De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Nominatie Team Spirit Award 2021

Jaarlijks hangt de Gouden Zandlopers-jury een award op aan een relevant thema. Werd vorig jaar de Resilience Award uitgereikt aan het initiatief dat de meeste veerkracht toonde in coronatijd, dit jaar is er de Team Spirit Award, bestemd voor het team in advocatuur, notariaat, bedrijfsleven of overheid dat gedurende de coronacrisis onverminderd hecht is blijven samenwerken, ook al werken we massaal vanuit huis. Hoe houd je alle teamleden geïnspireerd en blijf je verbonden met elkaar? Welk team heeft zich op een werkelijk bijzondere manier door deze crisis heen geslagen?

Om een nominatie in te dienen voor de Team Spirit Award 2021 vragen wij u een nominatieformulier in te vullen waarin onder andere wordt gevraagd naar de vorm van het initiatief en de reden dat deze innovatief is.

Voorwaarden voor het nomineren voor de Team Spirit Award 2021:
  • De Team Spirit Award is ons jaarlijks wisselende Thema Award, dit jaar is het thema people engagement;
  • inzendingen kunnen worden ingezonden voor activiteiten/initiatieven/programma’s op het gebied people engagement en/of interne communicatie;
  • de inzending heeft een duidelijke meerwaarde op het gebied van engagement van teams en connected blijven;
  • de inzending is verfrissend en innovatief;
  • de inzending geeft aan hoe een team of bedrijf zich op een bijzondere manier heeft aangepast aan de veranderende (werk)omstandigheden.

Mocht u extra materiaal in willen zenden, stuurt u dit dan naar goudenzandlopers@sdu.nl o.v.v. GZL2021 Team Spirit. Geef in de e-mail duidelijk de naam van het initiatief dat u heeft genomineerd aan.